Tyin - Kart, info og parkering

Her finner du mye nyttig du kan lese før turen, spesielt hvis du kommer med egen bil.

Beltebilen

Beltebilen kjører langs fylkesveg 252 og starter fra nordenden på parkeringsplassen på Tyin. 

All bagasje (unntatt en svært begrenset mengde håndbagasje) plasseres på beltebilens tak. Det er derfor lurt å pakke bagasjen skikkelig, det kan være mange kuldegrader, snø og regn i fjellet. Vi ønsker at skiene er bundet sammen eller ligger i skipose.

Bussene

Rutebussene stopper på samme sted som beltebilene starter. Kommer du fra Oslo stopper Valdresekspressen kun to-tre meter unna.
Si gjerne fra til bussjåføren at du skal til beltebilen på Tyin når du går på bussen. Fordi beltebilsjåførene vanligvis har kontakt med bussene før avgang vet vi at du kommer.

NB! Avganger merket ank/avg Tyinkrysset har bare forbindelse mellom Tyin og Tyinkrysset (4km) med taxi. Ta kontakt med JVB for å bestille taxi eller minibuss (fra kr 50,- per person).

Bil

Hvis du kommer med bil finner du parkeringsplassen på høyre side av veien når du kommer fra Tyinkrysset. Parkeringsplassen er som regel ikke betjent. Betaling på parkeringsplassen skjer med SMS (JVB har ingenting med driften av parkeringsplassen på Tyin).

Viktig ved bestilling

Hvis du har bestilt tur/retur er det svært viktig at vi får beskjed om du reiser på en annen avgang enn du har bestilt på eller av andre årsaker ikke møter til bestilt avgang. Gruppebestillinger med no show vil bli fakturert for hele gruppen.

Kart til Tyin

Kartet under viser opplastingsstedet til beltebilen på Tyin. Hvis du bruker Google Maps til å beregne reisetid, husk kø ved utfartsdager
som fredager, lørdag før vinterferien, påske etc.